HTML

Képzelt Riport

Komolytalan képzelt riportok élő, holt és fiktív személyekkel, intézményekkel, napszakokkal, tárgyakkal és időjárási jelenségekkel, egyszóval bármivel, amiről elképzelhető, hogy válaszol kérdéseinkre.

Utolsó kommentek

Varga és Navracsics

Képzelt Riporter 2010.06.03. 20:17

Villáminterjú.

 

KR: Köszöntjük stúdiónkban Varga Mihályt és Navracsics Tibort.

KR: Varga úr, ön azt nyilatkozta, hogy a 2010-es költségvetésben csontvázak laknak. Igaz ez?

Varga: Igen, igaz. A gazdasági tényfeltáró bizottság előzetes jelentése szerint a költségvetésben több csontváz is lakik. Megállapítottuk, hogy a csontvázak nem csak hogy beköltöztek a költségvetésbe, de alaposan el is szaporodtak benne. Feltételezésünk szerint egész csontvázcsaládok és csontvázkolóniák élnek a költségvetésben.

KR: Navracsics úr, ön nemrég azt nyilatkozta, hogy a költségvetésben nem laknak csontvázak. Igaz ez?

Navracsics: Igen, igaz. Az átadás-átvételi eljárás során a költségvetésben csontvázakat nem találtunk, és egyre valószínűbb, hogy már nem is fogunk. Egyébként szeretném megjegyezni, hogy a csontvázak a költségvetésekben nem honosak, általában sírokban és iskolai szertárakban találhatóak meg. Költségvetésekbe csak rendkívüli helyzetekben költöznek be. Ilyen jelenleg nem áll fenn, ezért megerősíthetem, amit a sajtótájékoztatón is mondtam: a költségvetésben nem laknak csontvázak.

Varga: De igen!

Navracsics: De nem!

Varga: De igen!

Navracsics: De nem!

Varga: De igen!

Navracsics: De nem!

.

.

.

KR: Uraim, köszönöm, hogy eljöttek.

 

Friss hír: Nem megbízható forrásból úgy értesültünk, hogy Orbán Viktor fontolgatja Navracsics Tibor leváltását.

 

Címkék: politika fidesz költségvetés

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzelt.blog.hu/api/trackback/id/tr242054454

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hazaárulók 2010.06.03. 23:56:43

Kezdjük egy megállapítással. Varga Mihály és Kósa Lajos elárulta Magyarországot, a magyar embereket, köztük is különösen a devizahiteleseket. Hétvégi csontvázakról, államcsődről beszéltek, hogy megindokolják az őket megválasztó, megvezetett tömegeknek:...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.06.05. 10:46:26

hm

a fides mindenkinek azt mondja amit hallani akar

Képzelt Riporter · http://kepzelt.blog.hu 2010.06.05. 21:01:35

@tesz-vesz: Riportunk tanúsága szerint mindent mondanak és annak az ellenkezőjét is. Kivéve, mikor semmit sem mondanak, de arról nehéz interjút készíteni.
süti beállítások módosítása